Menu Luk

Work-Life

Effektiv faciltiering af medarbejdere og lederes potentialer.

ER DIT ARBEJDSLIV ET GODT LIV?
Anne hjælper ledere og medarbejdere på alle niveauer med at styrke arbejdspassion, innovation og performance samt forebygge stress og udbrændthed.

Styrk arbejdsglæden

Glade og passionerede medarbejdere er mere effektive og kaster en masse energi og engagement i deres arbejde og det skaber stor menneskelig og økonomisk værdi.

Forøg kreativitet og fokus

At træne hjernen til at være innovativ, koncentreret og i flow vil skabe mentalt overskud, arbejdstrivsel, succesfølelse og til med personlig og professionel udvikling.

Forebyg stress

Stress er sundt så længe vi brænder for noget, holder gode pauser og nyder livet. At undgå burn out kræver selvbevidsthed, god work-life-balance og mod til at sige til og fra.

Nå dine mål

At nå dine mål behøver ikke være en lang sej kamp. Det kan gøres med klart fokus, dyb motivation, en skarp intuition og modet til at handle uden for din comfortzone.

ANNE LYNGSHOLM

Elsker at få medarbejdere til at elske at gå på arbejde

IT’S ALL IN YOUR HEAD

Personlig udvikling handler om at udvikle sig fra A til B. Det handler om, at gøre det, der skal til for at realisere dine ambitioner og drømme.

Jeg har ét mål!

Det er, at skabe glæde, energi og flow i mennesker og mellem mennesker

Det er jeg i al beskedenhed brandhamrende dygtig til!

Men det kan du ikke læse dig til her.

Det skal erfares.

Kontakt mig for et uforpligtende møde, hvis du er klar til at løfte dit arbejdsliv, din medarbejdere eller dig sig til et nyt niveau.

Jeg kan lide både god kaffe og lækker the.

Individuelle forløb

Hyr mig ind på freelance basis en eller flere dage ugentlig eller månedligt – afhængig af opgave og behov. Det er relevant for at styrke medarbejder trivsel generelt, eller i perioder med ekstra pres på ledere og medarbejdere.

Kurser & Foredrag

Book et oplæg eller en kursusrække, som kan give ny viden og inspiration til teamet, bestyrelsen elle personaleforeningen. Jeg arbejder med emner som Stressforbyggelse – Styr(k) dit fokus! – Den særlig sensitive medarbejder.

Teamcoaching

Teamcoaching er for direktioner, ledelsesgrupper, medarbejdergrupper og bestyrelser, som ønsker at udnytte teamets potentiale optimalt. Et forløb skræddersyes efter de specifikke behov og ønsker. Det kan strække sig over en længere periode eller foregå intensivt, væk fra de daglige forstyrrelser.

Coach coaching

Der etableres individuel supervision til coachende ledere, der ønsker at sikre stadigt accelererede resultater eller som har behov for feedback i relation til egen performance som coach.

KURSER & FOREDRAG

Book mig til et enkelt oplæg eller en kursusrække