Menu Luk

Workshop – Ta’ din røde frakke på!

En rigtig god oplevelse af, at kunne komme som jer er – med det jeg står i lige nu og ligeså vigtigt blive holdt i Annes forstående væsen og store viden. Mest af alt var der plads til alt det jeg bidrog med og taknemmelig for at sidde med en følelse af, at få brugbar feedback. Opgaverne føles overraskende ligetil at løse. Tænker det skyldes at alt oplæg gav mening og ramte spot on ift. at jeg selv kunne finde svarene indeniKvinde 41 år

Det har været en skøn workshop, som har gjort jeg er blevet mere opmærksom på mig selv og mine behov. Jeg er blevet klogere på mig selv og ved nu hvad jeg skal gøre fremadrettet Kvinde 55 år

Trygt space – Spændende – Opvågnende – Forbinder mig med jorden igen – Minder mig om, hvad jeg vil i livet og hvad der er vigtigt for mig – Jeg har fået noget at gå efter – Nadia 21 år

En super god opbygning af dagen, hvor jeg stille og roligt er kommet dybere ind i mig selv, samt fået nogle nye indsigter og helt konkrete ting, jeg kan arbejde videre med Karina 37 år

Spændende. Indsigtsfuld. Har givet indsigt i, hvad der rør sig i mig lige nu. Hvad jeg skal tage mig af. Har givet mig en opmærksomhed på, hvad der er vigtigt for mig og mine værdier. Håb og tro på at livet går sin gang og at alt er som det skal være. Tillid til livsvejen. Egenomsorg ved blot at være her, at sætte en dag af til mig selv og til at lytte og se indadKvinde 36 år

God og bred workshop med mange emner, der måske nok især peger deltagerne i retning af, hvor hun skal hen – og det kan jo være svært at finde ud af 🙂 Meget kærligt og omsorgsfuldt og positivt rum. En dejligt måde at bruge sin lørdag påKvinde 32 år

“Din røde frakke” er en metafoer for, at du mestrer at skabe det personlige lederskab, som både beskytter dig og gør dig tryg og sikker, men også giver dig energi, power og selvtillid, fordi den skaber den Energi Signatur, som er helt unik for dig. Den er designet, vævet og syet af dit livs røde tråd, dit særlige talent, din sjælevibe og din omsorg for både dig selv, andre og planeten.

Workshoppen er derfor en invitation til dig, der gerne vil tage endnu et skridt imod at tage lederskab for at skabe et sundt, berigende og meningsfuldt liv for dig (og dine nærmeste).

Jeg kan ikke vide om du slås med lavt selvværd, stress, ADHD, angst, sensitivitet, er træt af dit arbejde/studie, er sygemeldt eller står i en livskrise.

Men jeg kan give dig redskaberne til at skabe harmoni, overskud, glæde, retning, power og massere af energi i dit liv – redskaber du kan genanvende gennem livet igen og igen og igen.

Se det er bæredygtig viden, erfaring og læring!

Kom som du er og være med til 7 timer med et powerfuldt flow af dynamiske, sjove, dybe, refleksive opgaver, øvelser og pauser og gå beriget, forandret, powerfuld og energifyldt derfra.

Der er både højt til loftet og massere af hjerterum i mine workshops.

Workshoppen starter kl 10.00 og slutter kl 17.00, men kom fra 9.30 lige for at lande og bliv gerne til 17.30, hvis du lige skal lande godt i din nye frakke – inden du drager ud i verden igen.

Der vil blive serveret kaffe/the/vand/snacks – Frokost vender jeg tilbage til og du modtager dagen før en mail med de praktiske oplysninger.

Har du et gavekort, så skriv rabatkoden for at få modregnet rabatten.

Jeg glæder mig så meget til en festlig dag og jeg lover dig du ikke vil fortryde, at du mødte op.