Menu Luk

Homeparty – med selvudvikling i centrum!

Vi støtter hinanden på vores vej gennem livet

Du kender sikkert godt homeparty’s.

Sådan hvor du samles og hygger med dine veninder, søstre, kollegaer, naboer og andre mens I bliver inspireret indenfor temaerne: Tøj, tupperware, make-up osv…..

Men hvorfor ikke sætte et selvudviklingstema i centrum for sådan en hyggelig aften/dag?

Hvordan lyder 5 timer med hygge, god mad, nærvær, inspirerende oplæg, effektive øvelser, indsigtsfulde samtaler og ærlig sparring i dine øre?

KONCEPTET

går ud på

Du er værtinde, inviterer gæsterne, organiserer mad & drikke, lægger hus til og koordiner dato, program og betaling med mig.

Jeg kommer med en 5 timers workshop, der giver jer dybe indsigter, viden, øvelser, meditationer og teknikker indenfor et specifikt selvudviklingsemne.

Sammen få vi nogle super hyggelig, sjove, ærlig og meningsfulde timer sammen


Kast lys over din skygge – ellers skygger den for dit lys!

I denne workshop lær I en masse om projektioner, om skyggearbejdet og lær nogle teknikker til at hente dyb selvindsigt frem i lyset, som I ellers ville have gemt langt ind i jeres personligheds skyggeland. I kommer til at gennemgå Byron Katie’s ”The work”, som er en magisk teknik, der formår at forvandle negative følelser til smukke personlige AHA oplevelser.

Efter workshoppen er der ingen tvivl om, at du vil føle større rummelighed, integritet, ufordømmethed og selvrespekt – både overfor dig selv og overfor andre. Og du vil stoppe med at projektioner – for det du ser i andre – bor også i dig!

Styrer du dine penge – eller styrer de dig!

I denne workshop stiller vi skarpt på dit forhold til penge. Du kommer til at lære en masse om dit forhold til penge, får ryddet op i dine pengerødder og dine pengeoverbevisninger. En god økonomi har meget lidt med tal at gøre og ret meget med tanker, følelser, energi og eksistensberettigelse at gøre.

Efter workshoppen vil du have en dyb bevidsthed om, hvordan du med dine tanker, følelser og handlinger kan styre din økonomi på en måde, der vil forbavse dig resten af livet.

Hovedet er klogt – men kroppen kender sandheden!

I denne workshop vil I blive forbavset over, hvor vis jeres krop er. I vil forstå, at jeres krop er et omvandrende kort over sin mentale livshistorie. I vil lærer nogle teknikker til, hvordan I går i dialog med kroppen og bliver god til at lytte til dens visdom. I vil blive klogere på, hvordan den selvhelbredende kraft virker og blive introduceret for Louise Hay’s pionerarbejde indenfor sammenhæng mellem tanker og fysiske symptomer.

Efter workshoppen vil du være klædt på til fremover at lytte til din krops visdom og allerede handle på kroppens første spæde signaler og det vil spare dig for mange lidelser, lægebesøg og livstilssygdomme.

Fest med dine delpersonligheder – uden tømmermænd!

I denne workshop vil du komme til fest med dine egne delpersonligheder. I din personlighed er der mange forskellige roller du indtaget – alt efter situation og relation. Du vil lære dine mange “roller” at kende. De får navn, ansigt og du forstå, hvorfor de er der og hvad de vil dig. Du vil lære deres intention og formål at kende! Det bliver en hylende morsom fest af en workshop.

Efter workshoppen vil du med stor bevidsthed kunne spotte dig selv, når du bliver Dovne Dorte, Hidsige Henrik, Kærlige Katrine, Fornærmede Frida….Det betyder, at du fremover bevidst kan påtage dig nogle roller, fremfor at de overtager dig. Hermed slipper du for, at “festen” bliver for vild og du ender med emotionelle tømmermænd.

og så alt det … LAVPRAKTISKE

Dato: 

Værtinden og jeg finder 3 mulige datoer sammen. Værtinden hør gæsterne.

Værtinden og jeg fastlægger endelig dato.

Tid:

5 timer + 30 min i hver ende.

Jeg vil foreslå aftener fra 17-22 eller hverdage/weekend fra fx 9.30-14.30.

Pris:

3000 kr, som I fordeler som I vil.

Heri er min tid før/under/efter + materialer + transport inkluderet.

Jeg sender en faktura til værten, som betaler den samlet. Prisen er incl moms.

Antal deltagere:

Jeg vil anbefale min 4 og max 8 deltagere.

Forplejning:

Den står værtinden og gæsterne for.

Lokale:

Jeg kan godt lægge hus til. Prisen er den samme, men jeg dækker bord og sørger for kaffe/the/snacks.

Mad og drikkevarer derudover medbringer og koordinere I selv.


1-2-3-flere homeparty’s

I kan sammensætte et forløb af temaer og homeparty’s gange til en hel kursusrække. Så mødes vi flere gange i gruppen, hvilket vil give en mulighed for øget sparring, fortrolighed og progression i jeres selvudviklingsproces.

Vi er et par stykker og vil gerne møde nye mennesker.

Er det tilfældet, så vil jeg gerne efterlyse flere deltagere på min facebookside og i Nyhedsbrevet. Alt det praktiske aftaler vi nærmere.

Jeg kunne godt tænke mig det, men kender ikke lige nogen.

Skriv til mig, måske I er flere, der skriver og wupti, så er der jo et helt hold og så skal jeg nok være værtinde !


Jeg har arbejdet med selvudvikling i grupper siden 2012 og har set det gang på gang:

Det at mødes om selvudvikling – er i sig selv selvudviklende!

Det er hverken farligt, ubehageligt eller pinligt.

Det er ærligt, fortroligt og inspirerende!

Så hvis vi skal mødes, så ring eller skriv til mig for mere info og en snak om, hvordan du kan være Værtinde for et “Homeparty – med selvudvikling i centrum!”