Menu Luk

Foredrag

Ny viden er første skridt i retning mod varig forandring!

Jeg holder jævnligt foredrag – både live og online.

Jeg kan bookes til at holde foredrag tilpasset din målgruppe eller til inspiration i din personale- eller studenterforening, Ladies Cirkle, Royalty Club eller for dine medarbejdere.

NYESTE FOREDRAG

“Hypnoterapi – Manipulation eller Hjernefitness?”

I dette foredrag tager I med på en rejse ind i hjernens land.

En tur ind i tankernes kraft, følelsernes energi, kroppens hukommelse og underbevidsthedens historier.

Gennem fakta om hjernen, personlige og professionelle erfaringer og anekdoter tages tilhøreren med ind i hypnoterapiens verden og vil gå hjem med en forståelse af, at hjerne både er dybt intelligent og sygeligt uintelligent.

AFHOLDTE FOREDRAG

“Fra særlig sensitiv til dybt intuitiv! ” 

Særlig sensitivitet er ikke en diagnose! Det er nærmere et vidnesbyrd om, at menneskeheden er på vej et nyt sted hen – til en intuitiv tidsalder.

Det er udgangspunktet for dette foredrag, hvor jeg fortæller om mine mangeårige erfaringer med sensitive børn, stressede og sensitive klienter og sætter det ind i historier fra min egen personlige udvikling fra stresset sensitiv til stærk og dybt intuitiv.

Foredraget tager dig med på en rejse ind i den sensitive verden og de udfordringer sensitive står overfor i det moderne samfund. Men foredraget tager dig også med på en tur i at forstå sensitivitet fra et andet perspektiv end ”en ny diagnose”. Det handler om, at vi mennesker er ved at genfinde vores intuitive og spirituelle sensitivitet og derfor vil foredraget inspirere til, hvordan du (eller dit barn) kan bliver stærk intuitiv frem for stresset sensitiv.

“Fra stresset sensitiv familie til stærk forbundet familie!”

En ting er selv at acceptere og leve med sin sensitivitet. Noget helt andet er at få familien til at forstå, respektere og leve med et sensitivt menneske. Og hvad gør man, hvis der er flere familiemedlemmer, der er særligt sensitive?

Jeg fortæller om mine mangeårige erfaring med sensitive børn, stressede og sensitive klienter og familier, sat ind i historier fra mit eget liv, erfaring med at være særlig sensitiv og være en familie på 5 med hver deres sensitivitet.

Foredraget vil give gode råd til den sensitive familie og også belyse, hvorfor det særlige sensitive træk er “den nye normal”.

Svaret findes ikke kun i samfundstendenser, men i høj grad også i den menneskelige udvikling og evolution og handler rigtig meget om kvaliteten af den energi, der er mellem mennesker.

“Min Ven Tinnitus” 

Et foredrag om rejsen fra at have en kronisk smertefuld lidelse til at bruge lidelsen konstruktivt til at skabe et smertefrit liv med dyb mening, personlig power og livglæde.

Jeg fortæller i dette foredrag om min egen personlige rejse og krydrer den med viden og fortællinger fra min psykoterapeutiske praksis, hvor jeg gang på gang oplever, at kroniske smerter og lidelser blot er kroppens måde at fortælle en historie på, som trænger til at blive hørt og fortolket på en ny måde. Når det sker, så letter eller forsvinder symptomerne helt på magisk vis.

Foredraget er fyldt med inspiration, viden og anekdoter for dig, der har lyst til at få gjort din kroniske lidelse til din bedste ven!

Du kan smuglytte til foredraget på min You-Tube kanal