Menu Luk

Kursus – Lær at handle på din intuition!

Er du særlig sensitiv, dybt intuitiv eller små clairvoyant?

Det finder du ud af på dette kursus. Men først og fremmest lær du at bruge din intuition til at forbinde dig med dig selv, din krop, din sjæl og dit autentiske selv.

Da der har været stor interesse for kurset, så starter jeg løbende nye hold op.

Nyt hold starter ved min. 3 deltagere og du får direkte besked, hvis du er skrevet på Interesselisten.

Modul 1

Bruge din sensitivitet som et intuitivt redskab

På dette modul lær du at åbne dine sanser og du lær at kende forskel på bevidste tanker og inspirerede tanker. Du lær at kende forskel på, hvornår det er dit ego og hvornår det er din sjæl, der kommunikerer med dig.

Modul 2

Hovedet er klogt, men kroppen kender sandheden

På dette modul bliver du trænet i at mærke i din krop og hvordan din intuition taler til dig gennem dine kropsfornemmelser. Vi kommer til at arbejde med energi og din 6. sans bliver vagt til live.

Modul 3

At kommunikere med universet og dets hjælpere

På dette modul får du en dyb forståelse for, at universet altid er der for at hjælpe dig. Du får nogle teknikker til, hvordan du kan samarbejde med universet, englene og du møder dine skytsengle og du lær om flow og synkronitet. ”Den 9. indsigt” af James Redfield er god at have læst til dette modul.

Modul 4

Du finder modet til at turde handle på din intuition

På dette modul får vi aktiveret dit mod, så du fremover har modet til at lytte til din intuition og følge den mere og mere. Vi får ryddet op i de overbevisninger, der gør, at du ikke tør tage din intuitive gave og din spiritualitet helt ind i dit liv.

Modul 5

Sådan anvender du din intuition i hverdagen

På dette modul får du fyldt værktøjskassen med en masse gode intuitive redskaber, som du kan bruge både i dit daglige liv og til livets store spørgsmål. Værkstøjer der er så powerfulde, at du ved at bruge dem kan skabe dit drømmeliv ad en let og magisk vej.

Modul 6

Stå stærkt, modig og lysende i livet

Vi stiller skarpt på din intuitive udvikling og din intuitive erfaring gennem kurset. Vi arbejder med, hvordan du kan skrue op og ned for din intuition og at få etableret en stærk jordforbindelse, som er en forudsætning for, at din sensitivitet ikke vælter dig, men styrker dig.

Info om alt det praktisk

MÅDEN VI ARBEJDER PÅ

er en vekselvirkning mellem korte oplæg fra min side, individuel og fælles refleksionøvelser der illustrere teorien og så massere afmeditation og selvfordybelse (som du måske kender det fra 1-1 sessionerne).

MELLEM MODULERNE

holder vi kontakten via en lukket facebook gruppe, som jeg opretter. Her kan vi udveksle intuitive erfaringer, inspirere og sparre med hinanden. Og så er du selvfølgelig altid velkommen til at ringe/maile til mig, hvis du har noget du har brug for min  hjælp til.

Sted:

Musvitvej 10 – 8654 Bryrup

Hos dig, hvis du samler en gruppe

Datoerne:

Finder vi sammen via doodle.

Pris:

4000 kr. incl. moms, manual, snack, the, kaffe

Der er mulighed for rentefri afdragsordning

Tilmelding:

Ring på 51 84 28 71

Skriv til anne@lyngsholm.dk

Booke en Introsession

Kursisterne siger …

“Jeg kan slet ikke få mine arme ned over at være startet på dit kursus! Den udvikling, jeg har været igennem siden juni, er helt vild. Jeg synes selv, jeg har rykket mig med 7-mile støvler. Jeg har bare været så klar til det. Og hold nu op, der sker ting og sager.

Selve undervisningsformen er perfekt -og at vi ikke er flere, er også rigtig fint og trygt. Dejlig vekslen ml snak, øvelser og meditation. Det er meget givende at høre, hvad de andre oplever. Vi har en fin gruppe-dynamik, synes jeg.

Efter så lang tid med følelsen af at være forkert, ekskluderet og u-elsket, er det en gave at rende ind i én som dig. Du har det største hjerte, og er samtidig knivskarp på, hvad der foregår indeni os (nu sidder jeg faktisk med tårer ned ad kinderne).

Jeg er bare vild med at gå på holdet; jeg har ikke noget, jeg kan sætte fingeren på. Der er KUN roser herfra”

Tak fordi du har hjulpet mig med at blive forbundet med min sjæl.

Tak fordi du har hjulpet mig med at mærke mit eget værd.

Tak fordi du har åbnet min indsigt til energiernes univers og hjulpet mig med at håndtere den.

Tak fordi du har været medvirkende til at jeg i dag elsker livet og er taknemlig over min personlige historie, med alle de glæder og sorger den indeholder.

Tak fordi du har hjulpet mig med at kunne fortælle en ny historie om “en som X”

Tak fordi du har vendt nogle af mine skyggesider til styrker og mod.

Tak fordi du ikke dømmer og tak fordi du er dig