Menu Luk

At leve med Synkronicitet

Da jeg ledte efter et passende billede til dette blogindlæg omkring det at leve med Synkronicitet i hverdagen, faldt jeg over det, du ser i coverbilledet.

For sådan opleves synkronicitet!
At der er nogle tynde, gennemsigtige tråde, der fanger små og store dugdråber til os, som spejler og reflekterer vores liv i samme nu.

Binder noget sammen og gør tydeligt. Skaber mening i tilfædligheder

Det føles som om, at der er en usynlig hånd, der trækker vores opmærksomhed hen mod et bestemt objekt, som har et dybere budskab til os.

Som fx, når vi:

 • møder et fremmed menneske, vi føler en forbindelse med – en genkendelse i – en uforklarlig samhørighed med.
 • ud af øjenkrogen ser noget, som fanger vores opmærksomhed
 • hør et ord, der vækker genklang inden i os
 • tilfældigt “falder over noget”, der er løsningen på vores problem
 • lader os guide af vores intuition og modtager uventet hjælp

Og lad mig allerede give dig et dugfrisk eksempel…..

Jeg var et smut i staden, for at mødes med en kvinde, som jeg har “tråde” med tilbage i mit tidligere arbejde. Inden vi havde aftalt, at mødes på Joe and the Juice, så var jeg lige et smut i H&M. Her møder jeg endnu en person fra vores fælles fortid og jeg trækker et lille ’tilfældighedernes’ smil i mundvigen, mens jeg finder nogle strømpebukser til min datter og mærker det kilder lidt op langs rygsøjlen, som det altid gør, når jeg føler synkronicitetens tråde spinde sig om mig og mærker tilstedeværelse af en højere bevidsthed og dybere mening.

Jeg kunne se på uret, at jeg lige kunne nå et smut på biblioteket, men møder dog på vejen hende, jeg skal mødes med, så kommer først på biblioteket efter vores lille juice-møde (hvilket også har en symbolik i sig selv og tråde i mange retninger).

Henne på biblioteket kan jeg nå at finde nogle bøger til sønnike om et par historiske personer. Jeg slår op på computeren og ser at jeg skal kigge under 92,4 på reolen. På vej hen til reolen slår min hukommelse klik og jeg ender med at kigge på 99,4 og der står 3 ens bøger og nærmest lyser for mine øjne og råber “Tag mig med og læs”

Se. Dette “biblioteks-trick” har jeg oplevet nok gange til at tage det meget seriøst – og “Lyset imellem os”, har da bestemt også givet dyb genklang i min sjæl og i den proces min krop arbejder på at komme igennem i øjeblikket.

Og når du begynder at få synkroniciteten ind i din egen hverdag, så vil du opdage, at det der sker inde i dig VIL blive reflekteret i den ydre verden. Som dråberne i de forbundne tråde, der fanger din opmærksomhed. Ikke tilfældigvis, men med dyb meningsfuldt overlæg!! 

Og jeg kunne blive ved med eksemplerne……store som små….

 • som da jeg for 20 år siden mødte min mand på Bali og U2’s “One” blev spillet hvorend vi kom hen – igen og igen.
 • jobannoncer, der pludselig dukkede op, ligesom jeg skulle bruge dem
 • mennesker som jeg ønskede at møde, som jeg mødte
 • et af mine børns navne, som faldt i hak ud for et busstoppested, fordi der var en reklame med den rette inspiration
 • at tænke på en person for at vedkommende i næste nu sms’er eller ringer
 • et inspirerende link på Facebook, der føles som sendt fra himlen.
 • Musik, ord, billeder, der dukker op, når tiden er moden

Synkroniciteten ER hele tiden i baggrunden og venter bare på, at du er modtagelig

Alt du skal gøre for at opleve den er:

 • åbne alle dine sanser
 • være nysgerrig og nærværende i nuet
 • være åben for, at ikke alt kan forklares logisk
 • lytte til din intuition
 • turde følge flowet
 • ……og lade dig guide gennem dagen og livet af den højere bevidsthed og energi, der kærligt guider dig med sin usynlige tilstedeværelse – men dog drypvis lader dråber blive tydelige refleksioner af dit indre liv og din sjæls vej.