Menu Luk

Hjerte til Hjerte Projekt

93% 

Jeg troede faktisk ikke mine egne øjne….

Inderst inde vidste jeg det godt, men at få resultatet så sort på hvidt overraskede mig nu alligevel.

Efter 93 % faldt næste resultat ud på blot 14 %  – en enkelt på 7 % og så resten stak slet ikke næsen over 0 %

Alt jeg havde gjort var at spørge, hvad der afholdt folk fra at gå i terapi.

Resultatet talte for sig selv.

“Økonomi er den største forhindring for de fleste i at opsøge hjælp”

 

Jeg har siden grublet, mærket efter, genovervejet, lyttet til min intuition, talt med min integritet, ladet synkroniciteten tale sit sprog og fundet en model som jeg kan være i – og som jeg er sikker på, at du også kan være med i.

For selvfølgelig kan jeg ikke sidde 93 % overhørig, når jeg ved, hvor få sessioner der skal til hos mig for at skabe mærkbare forandringer.

JA. Jeg vil gerne hjælpe.

MEN, du skal også vide, hvad jeg ikke vil:

 • jeg vil ikke arbejde sort eller snyde i skat
 • jeg vil ikke sætte min pris ned eller devaluere min ydelser
 • jeg vil ikke give mere gratis end jeg gør med Introsessioner og Inspiration via Magasiner, Blogs, Youtube, App osv.
DET jeg derimod gerne vil er at VI hjælper hinanden!!

Dig & Mig & Det menneske som lider

OS tre – og forhåbentlig mange flere…..

Derfor vil jeg gerne præsentere resultatet af mine mange overvejelser – efter at de 93% stod lysende klart for mine øjne !

Pay it Forward – Hjerte til hjerte Projekt.

Den består af 3 dele:

 • En fra mig til DIG
 • En fra dig til en ANDEN
 • En fra ANDRE til dig

Det er et projekt fyldt med

 • velgørenhed
 • karma
 • spirituelle love om at give og modtage
 • fællesskab
 • ønsket om at hjælpe hinanden

Men bestemt også faglig stolthed, økonomisk realisme og i grunden også etpolitisk statement om, at psykoterapeuter burde inkluderes i de danske sundhedssystem.

Projektets 3 dele er:

Fra mig til DIG: Du kan altid booke 1 gratis Introsession hos MIG. Vi når ind til sandhedskernen og roden til dine problemer på den time! (Du kan også booke en helt gratis session fredag d. 12. oktober i anledning af min fødselsdag. Skriv blot FØDSELSDAG i kommentarfelt :-))

Fra dig til en ANDEN:  Pay it Forward konceptet går i sin enkelthed ud på, at du betaler forud for en anden. Dog har jeg tilrettet det sådan, at du donerer et selvvalgt beløb, som du gerne vil give ubeskåret (bortset fra skat) til, at en anden kan få min hjælp.

Beløb fra 50 kr. og opefter modtages med kyshånd på Mobilpay 45511 (skriv: Pay it Forward)

Du er også velkommen til én gang eller fast hver måned at donere et selvvalgt beløb til Reg. nr. 2380 kontonr. 0744160510  (skriv: Pay it Forward)

 

Jeg skal som TAK nok holde dig opdateret via Blog og Nyhedsbrev med beretninger om, hvordan det går med projektet og hvad dem vi sammen hjælper, får ud af det og hvad vi mennesker egentlig er i stand til at forandre SAMMEN – hjerte til hjerte – sjæl til sjæl – menneske til menneske.

For det er der magien sker – i fællesskabet – mellem os!

 

Fra ANDRE til dig:  Er du blandt de 93% så er du velkommen til at lægge din ansøgning ind her og være med i lodtrækningen. Hver gang jeg har samlet 1000 kr. ind trækker jeg lod. Du er velkommen til at benytte den gratis Introsession indtil da og du er også velkommen til selv komme en donation i puljen.

 

Håber du vil være med.

Lad os hjælpe hinanden
– Hjerte til hjerte
– Sjæl til sjæl
– Menneske til menneske

Hermed er Projekt Hjerte til Hjerte offentliggjort !!!