Menu Luk

Depression er skamfyldt

Depression er tabubelagt.

Depression er fyldt med skam.

Depression er en sygdom, der skal behandles som et mavesår.

Depression er en tung og energiforladt følelse af, at livet ikke giver mening og der ikke er noget at stå op til eller for.

Depressive føler sig mislykkede.

Depressive kan ikke selv handle på deres symptomer.

Depressive kan ikke bare springe op på hesten og tage sig sammen, for så havde de jo gjort det.

Depressive har brug for omsorg, kærlighed og støtte fra venner og familie.

Depressive har brug for at fejre de små succeser.

1. oktober er depressionens dag. Se dette lille klip fra DR1 Aftenshow d. 1. oktober 2014 og bliv bliv klog på hvad hver 6. dansker har haft inde på livet (fra 2.05- 17.35)

Jeg har selv oplevet den og kom ud af den med hjælp af medicin og terapi.Jeg lever med visheden om, at jeg kender den så godt, at jeg vil opdage hvis den kom snigende. Jeg lever med visheden om, at jeg ved hvordan jeg ikke havner i den igen. Jeg lever med visheden om, at jeg kan hjælpe dig ud af din depression, fordi jeg selv har været der og har hentet det guld, der var at hente i mørket.