Menu Luk

Når du ser frygten dybt i dens mørke øjne…..

Kender du det?
Føler du også, at du kun delvist er dig?
Føler du, at der er et tomrum inde i dig?
Føler du, at du er splittet?
Længes du også efter noget?
Frygter du, at du skal leve resten af livet sådan?

I går skrev jeg følgende på min facebook side:

“Ser min egen inderste frygt i øjnene disse dage. Derfor er jeg stille, indadvendt og har trukket energien hjem til mig selv.

Jeg er fuld af tillid til, at dette blot er endnu et kvantespring for at komme helt hjem til mig selv. 

Jeg er fuld af mod til, at se frygten dybt i øjnene og transformere dens mørke power om en lysende power.

Jeg er fuld af fortrøstning om, at lige midt i orkanens øje ligger der en skat gemt.

Jeg har et mindset om, at det højeste bedste altid sker for mig – også selvom det ikke altid er lige rart, nydelsesfuldt og smertefrit.

…. og så beder jeg om hjælp – åbner mit hjerte og giver slip i processen.

Jeg ved, at angsten er et onde, mange sensitive mennesker må se i øjnene for at blive stærke intuitive mennesker.

Jeg ved, at jeg altid forbereder mig både i bøgerne og i livet, når jeg skal inspirere og guide mennesker gennem en proces……”

Alt er godt ! Jeg er ikke længere bange for angsten, men ser den kærligt i øjnene og får øje på længslen bagved. Jeg er nået til et sted i mit liv, hvor jeg har fået så meget erfaring, at jeg er tryg, selvom jeg er bange. 

Og ved du hvad! Det kan du også opnå!

I går havde jeg et menneske i min praktik, som fik kigget sin sjæls frygt i øjnene og fandt den smukkeste længsel bag. Det krævede blot en tur tilbage i tiden via regressionsterapi

I dag havde jeg et menneske i min praktik, som fik kigget sin fremtidsfrygt dybt i øjnene og fik frigjort en masse energi til at bruge til noget konstruktivt i stedet for på overkontrol. Det skete via progressionsterapi

I fredags kom mit Powerhold skælvende ind ad døren og gik beriget ud af den igen, fordi de opdagede alle de ressourcer de kunne få i spil, når de turde kigge på deres skygger(undertrykte personligheder) og få dem frem i lyset.

I mandags var jeg selv i gruppeterapi på emnet angst og endte tilbage i tidligere tiders gabestok til hån og spot, fordi jeg havde nogle særlige evner, som kulturen ikke var klar til at tage i mod.

I morgen skal jeg på et supplerende hypnosekursus – fordi hypnoterapi formår at komme supereffektivt bag om frygten.

Så min pointe er:

“Først når vi favner frygten og møder vores længsel i den kan vi sætte os selv fri”

Og hånden på hjertet.
Jeg længes så meget efter, at vi mennesker kommer ud af vores frygt-mørke og kommer ud i vores kærligheds-lys, så vi hjælper hinanden til at blive frie, lykkelige og kærlige mennesker.

Jeg brænder for at bruge mine evner til at skabe energi, flow, livsglæde, personlig power og et trygt selvværd i dig.

Men jeg har ikke givet mig selv lov til, at reklamere for meget med, hvad og hvordan jeg kan det, af frygt for “at ende i gabestokken igen” (i overført betydning selvfølgelig 🙂 )

Den stærkeste følelse vinder altid!

Så ved at få healet “Gabestoks-traumet” føler jeg mig nu fri til at være mig – uden at skulle undertrykke, forsvarer, undskylde, bortforklare, kontrollere…..den jeg egentlig er. Nu er længslen blevet den stærkeste følelse og dermed den, der motiverer mine handlinger! 

Så, tør du se din frygt i øjnene for at se lyset i din længsel?