Menu Luk

Det begyndte med Louise for 20 år siden….. 

….da jeg stod i køkkenet sammen med en kollega på det plejehjem, hvor jeg arbejde. Hende og kæresten var gået fra hinanden og hun led af en mild depression. Men lige der mellem de praktiske gøremål fortalte hun, at hun havde læst Louise Hays bog “Helbred dit liv” og den skulle jeg bare læse.

Det gjorde jeg så og fik et helt andet syn på årsager til sygdom end det, jeg lærte på Sygeplejeskolen (Yes, jeg tog det første år)

Siden er jeg på min psykoterapeutiske uddannelse blevet undervist af Lars Mygind (ja broren til Peter Mygind) i Metasundhed og Lars’s kone (Hanne Heilesen) i Tankefeltterapi. Louise Hay har netop udgivet “Alt er Godt” (en revideret udgave af den bog jeg læste for 20 år siden) og den har jeg læst og jublet over OG ENDELIG var jeg i tirsdags til et ufatteligt spændende foredrag omkring “Det nye Sundhedsparadigme”

Og jeg elsker at nørde med teorien bag forskellige sygdomme og teoretisk fordybe mig i menneskets selvhelbredende kraft her op til min afsluttende Hovedopgave om netop det emne. 

Men det aller fedeste er, når jeg oplever det i min praksis!

Det slår alt, når dem jeg giver terapi kommer og fortæller:

  • At deres symptomer er forsvundet
  • Når sygdommen fylder meget mindre
  • At de forundret udbryder at deres smerte er væk
  • Når de græder af glæde, fordi de har forløst et smertefuldt traume
  • Når de er stoppet med at ryge, overspise og junke sig med sukker
  • Når jeg kan se, at håbet skinner i deres øjne igen 

Så ved jeg at teorien taler sandt og at jeg med sindsro kan skrive følgende konklusion på min eksamensopgave: At jeg ved at arbejde psykoterapeutisk med årsagen til sygdom og lidelse kan lindre og helbrede!”

Tak til alle jer, der har lagt krop til 🙂