Menu Luk

Vejen til godt helbred handler ikke kun om vitaminer…..

….. eller nok søvn, motion og sund kost. Det troede jeg faktisk engang.

Men jeg er efterhånden blevet en del klogere.

Vejen til godt helbred handler om, at have mindst mulig stresshormoner til at svømme rundt i kroppen.

Hvorfor? Jo fordi stress-hormoner degenerere dine celler, stopper naturlige udrensningsprocesser og hæmmer immunforsvaret, mens afslapnings-hormoner regenerer dine celler, renser din krop og styrker dit immunforsvar.

Hvordan undgår du så for meget stress-hormon? Du kan nå langt med mindfulness og meditation i daglig praksis og så selvfølgelig sund kost, god motion og nok søvn.
Men …. og ja, der er et men….der hvor det virkelig batter, det er at få fjernet alt det i dit liv, der stresser dig. Meget af det foregår i dit sind (som jeg skrev i sidste nyhedsbrev. Du kan genlæse det væsentligste på bloggen) men også det, der stresser dig i dine relationer, i dit arbejde, i din økonomi, i din følelse af dit eget selvværd og helt grundlæggende om du er tryg i livet.

For hvis noget i din relationer, i dit arbejde, i din økonomi, i din selvværdsfølelse skaber utryghed, kan du så regne ud, hvilke hormoner, det får sindet til at aktivere i hjernen?

YES ! Utryghed og frygt skaber Stress-hormoner.

Men sindet kan godt blive trygt igen!

Lad mig fortælle dig nogle real life cases:

En ung kvinde opsøgte mig, fordi hun havde en tarmlidelse, som lægerne ikke kunne diagnosticere. Og det, der var stress-udløseren hos hende var en utryghed i at stå på egne ben og generelt en utryghed i livet, som kom fra hendes første dage i livet. Hun fik nogle redskaber og fik lavet nogle omfortolkninger i sindet. Hendes tarmlidelse reducerede sig herefter betydeligt.

En anden kvinde opsøgte mig, fordi hun havde havde ondt mange steder i bevægeapparatet. Hun havde fået mange chok op gennem sin opvækst og hun havde fået nogle knæk på selvværd, som alt sammen havde sat sig i led og muskler. Ved at arbejde med at få forløst de mange chok og ar på selvværdet, forsvandt hendes smerter og hun fandt balance i at være sig selv.

Endnu en kvinde opsøgte mig med celleforandringer i livmoderhalsen. Det blev til en rejse tilbage til en barndom fyldt med krænkende oplevelser, men også en rejse fyldt med tilgivelse, et hjerte der åbnede sig og en sjæl, der fik forbindelse med kroppen igen. Og så en helt ny måde at sætte grænser på, som udsprang af dyb ro og selvbevidsthed.

En ældre kvinde opsøgte mig, fordi hun havde så mange skavanker fra top til tå, at hun godt vidste at hun skulle tage hendes krops signaler alvorligt. Hun var stresset til op over begge ører og havde mistet kontakten til sin ellers dybe intuitive evner og levede egentlig et liv baseret på alle andres behov end hendes egne. Hun fik reduceret sin stress-udløsere betydeligt ved at lytte til hendes mavefornemmelse, sine egne behov og tage lederskab for at skabe et liv, der passede til hende (og ikke andre).

Og så var der en ung kvinde, der stod på kanten af livet og led af tankemylder, men som ved at gennemgå mit powerforløb fik ryddet op i sit liv og fik skabt en grundfølelse af tillid til sig selv, sine tanker og sit liv. Hun bruger i dag sine tanker konstruktivt og skaber på magisk vis det liv, hun vil have og som passer til hende og gør hende glad for livet.

(…..og jeg har mange flere skønne historier, men dem får du en anden gang – ellers bliver nyhedsbrevet for langt)

Så vejen til godt helbred, går bestemt også igennem sindet !!

Jeg har nu haft 50 mennesker igennem tilsammen over 200 sessioner + en masse kursister gennem 3 år. Jeg går altid efter at finde dét i et andet menneske, der skaber stress og derefter at få arbejdet med sindet, så det kan fortolke situationer, relationer og udfordringer på en afstressende og tryghedsskabende måde.